Sientjes Restaurant - Frietboetiek - Herberg (B&B)
Openingstijden
maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 - 17.00
donderdag 12.00 - 17.00
vrijdag 12.00 - 17.00
zaterdag 12.00 - 17.00
zondag 12.00 - 17.00
Adres gegevens
Berm 49
5331 KL Kerkdriel
Contactgegevens Neem contact op
Ondernemers Vereniging Maasdriel
Volg Sientjes Restaurant - Frietboetiek - Herberg (B&B)
ook op social media

Over Sientjes Restaurant - Frietboetiek - Herberg (B&B) Kerkdriel


De naam Sientjes is al decennia lang verbonden aan de plaats waar je ons vindt. Aan de Berm in Kerkdriel ontving ‘Sientje’ jarenlang vele gasten in haar café/restaurant. In een karakteristieke sfeer met bijpassende gerechten én een drankje. Veel streekgenoten hebben allemaal een uniek verhaal of herinnering aan Sientjes. Het heldere water aan de overzijde draagt met ‘het Gat van Sientje’ zelfs haar naam.

Voor ons staat Sientjes voor gastvrij, duurzaam en (h)eerlijk. We houden de naam Sientjes daarom graag in ere. Het pand is nieuw, de waarden tijdloos, de smaak van onze gerechten puur en ons welkom hartelijk. Wanneer mogen we je als gast verwelkomen?Eten, drinken & overnachten
De Herberg bestaat uit een restaurant én een B&B.
Aan jou dus de keus of je smakelijk eten met een overnachting in één van onze kamers wilt combineren.
Ons menu wisselt regelmatig, waarbij we ervoor zorgen dat er altijd vis-, vlees- en vegetarische gerechten beschikbaar zijn. Onze kamers zijn eenvoudig doch stijlvol ingericht en bieden je een mooie mogelijkheid om uitgerust je verblijf in de prachtige landelijke omgeving van de Bommelerwaard te verlengen. Uiteraard informeren we je graag over de bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving.De herberg is geopend van woensdag t/m zondag van 16.00 – 22.00 uur, slapen kan uiteraard 7 dagen per week.

Frietboetiek
In de Frietboetiek staan Verse Friet, bijbehorende ambachtelijke snacks en favoriete menu’s met hamburgers, saté en spare ribs centraal.  Om ter plekke te nuttigen hebben we zo’n 12 zitplaatsen. De traditie van afhalen voert wel de boventoon. En in de huidige tijd mag bestellen en bezorgen natuurlijk niet ontbreken.
De frietboetiek is geopend van woensdag t/m zondag van 12.00 – 20.00 uur.

Ijssalon
In het seizoen is er zelfs een ijssalon met diverse smaken ambachtelijk vervaardigd schepijs. Wanneer het zonnetje schijnt is het heerlijk vertoeven op ons grote terras. Met een gerecht uit de Frietboetiek, warme of frisse dranken en/of een ijsje uit de salon.Opening voorjaar 2022
Copyright 2023 © Beleef Kerkdriel | Ondernemers Vereniging Maasdriel | Algemene voorwaarden | Contact