Beleef Kerkdriel ~ Hét retailplatform Kerkdriel

Eind 2020 hebben wij als Ondernemers Vereniging Maasdriel het retailplatform BeleefKerkdriel gelanceerd om lokale ondernemers in de schijnwerpers te zetten. We hebben de afgelopen gratis verschillende berichten gedeeld zoals het filmpje voor de feestdagen, de pagina met openingstijden en de mogelijkheid tot het maken van een afspraak.

Meer dan ooit is het belangrijk om onze krachten nu echt te gaan bundelen, om als collectief met ondernemend Kerkdriel (en omstreken) naar buiten te treden om te laten zien wat er te koop is in deze mooie regio. We hopen natuurlijk dat we zoveel mogelijk lokale ondernemers mogen presenteren op www.beleefkerkdriel.nl! Er zijn al flink wat aanmeldingen!

Download hier de uitnodiging / informatiebrief

Download hier de pakketten / aanmeldformulier
 

Aanmelden voor beleefkerkdriel.nl - Ik doe mee!


Dat vinden we leuk! Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op!
Kies je pakket
Indien je al OVM lid bent wordt het lidmaatschap begin aankomend jaar aangepast.
Door ondertekening van dit formulier bevestigt u uw deelname aan Beleef Kerkdriel voor een periode van 12 maanden vanaf de datum van ondertekening. Na het verstrijken van deze looptijd wordt de overeenkomst steeds automatisch verlengd met dezelfde periode, tenzij de overeenkomst door één der partijen schriftelijk wordt opgezegd met inachtneming van een opzegtermijn van 2 maanden.

Door ondertekening van dit formulier geeft u (I) toestemming aan Beleef Kerkdriel / OVM om incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om bedragen van uw rekening af te schrijven wegens uw deelname aan Beleef Kerkdriel en (II) toestemming aan uw bank om bedragen van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de incasso-opdrachten van Beleef Kerkdriel / OVM. Als u het niet eens bent met een afschrijving dan kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank en vraag uw bank naar de voorwaarden.
Copyright 2024 © Beleef Kerkdriel | Ondernemers Vereniging Maasdriel | Algemene voorwaarden | Contact