Electroworld de Rouw
Openingstijden
maandag 09.00 - 18.00
dinsdag 09.00 - 18.00
woensdag 09.00 - 18.00
donderdag 09.00 - 18.00
vrijdag 09.00 - 18.00
zaterdag 09.00 - 17.00
zondag gesloten
Ondanks de lockdown kunt u ons telefonisch bereiken. Wij staan voor u klaar voor storingen, we bezorgen aan huis, afhalen aan de deur, winkelentrum entree, advies en ondersteuning, kerstinkopen​​​​​​​​​​​​​​​​. Bestellen in webshop mogelijk!
Adres gegevens
Monseigneur Zwijsenplein 8-10
5331 BG Kerkdriel
Contactgegevens Neem contact op
Ondernemers Vereniging Maasdriel
Volg Electroworld de Rouw
ook op social media

Over Electroworld de Rouw Kerkdriel

Electroworld de Rouw is een familiebedrijf dat al meer dan 15 jaar bestaat. Kennis, ervaring, service en persoonlijke advies zijn onze drijfveren. Ruime keuze in tv, audio, witgoed, klein huishoudelijk en accessoires. Door onze goede service en thuisbezorgen van de producten hebben wij een grote vaste klantenkring in en rond Kerkdriel.

Naast de verkoop van witgoed apparatuur beschikt De Rouw Elektro over een eigen technische dienst en bezorgservice. Zo installeren wij indien gewenst uw apparatuur bij u thuis, of kunnen wij indien u een storing of defect aan uw apparatuur optreed uw apparatuur in de meeste gevallen direct bij u thuis repareren.

Wij hebben een groot aanbod TV's en audiosystemen en kunnen u goed adviseren op dit vlak. Kom eens een kijkje nemen in onze winkel voor een impressie. In onze showroom hebben wij altijd actueel aanbod van alle bekende merken. Wij helpen u graag verder om de juiste keuze te maken.
Copyright 2023 © Beleef Kerkdriel | Ondernemers Vereniging Maasdriel | Algemene voorwaarden | Contact