Slagerij Gijs Sars
Openingstijden
maandag 08.00 - 12.00 en 13.00 - 17.30
dinsdag gesloten
woensdag 08.00 - 12.00 en 13.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 12.00 en 13.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 12.00 en 13.00 - 17.30
zaterdag 07.30 - 15.00
zondag gesloten
Adres gegevens
Mgr Zwijsenplein 26
5331 BG Kerkdriel
Contactgegevens Neem contact op
Ondernemers Vereniging Maasdriel

Over Slagerij Gijs Sars Kerkdriel

De Historie
De slagerij op het Mgr. Zwijsenplein dateert al vanaf 1896. Het huis en de slagerij werden gebouwd in 1894 door Henricus Princée en was van beroep slager. Dochter Henriëtte trouwde op 19 september 1922 met Gijsbertus (Gijs) Sars en samen begonnen zij het tijdperk van Slagerij Sars. De oudste zoon Lies kwam als knechtje werken in de slagerij. Eind 1944 neemt Lies de slagerij over en heeft dit voortgezet tot 1984.

Slagerij Gijs Sars sinds 1984
In december 1984 breekt het tijdperk slagerij Gijs Sars aan. Samen met zijn vrouw Marleen en met de hulp van zijn helaas te vroeg overleden vader Lies heeft hij de zaak uitgebreid tot wat het nu is. Een mooie slagerij met een ambachtelijke uitstraling.

Het heden
Nu anno 2021 en met meer dan 37 jaar ervaring is Slagerij Gijs Sars een begrip in de regio. Gijs blijft het slagersvak een mooi beroep vinden en wil zijn klanten een kwalitatief stukje vlees aanbieden uit ons ruime assortiment. Daarnaast wil hij zich blijven onderscheiden met de producten uit de eigen worstmakerij. Wij verkopen daarom “vlees zoals vlees moet zijn” omdat wij nog een van de weinige zelfslachtende slagers zijn.

Zelfslachtende slager
Ook zijn wij trots dat wij nog deel uit mogen maken van de ongeveer 100 overgebleven zelfslachtende slagers in Nederland. Wij selecteren onze runderen zelf van de boeren bij ons uit de buurt en hebben daarom een goede controle over ons vlees. Omdat wij nog zelf slachten en het vlees klaarmaken kunnen wij ook exclusievere producten aanbieden die men niet overal kan krijgen.
Copyright 2024 © Beleef Kerkdriel | Ondernemers Vereniging Maasdriel | Algemene voorwaarden | Contact