Vissers Advocatuur
Adres gegevens
Leijensteinstraat 3
5331 CS Kerkdriel
Contactgegevens Neem contact op
Ondernemers Vereniging Maasdriel
Volg Vissers Advocatuur
ook op social media

Over Vissers Advocatuur Kerkdriel

Over ons
Het gaat om U, maar toch vertellen we graag iets over ons. Vissers Advocatuur is met een historie van 20 jaar uitgegroeid naar een toonaangevend advocatenkantoor voor het bedrijfsleven, met alle kennis en specialisaties die voor het bedrijfsleven van primair belang zijn.

Wij voeren een internationale ondernemingsrechtpraktijk met een aantal bijzondere specialismen. Samen met onze internationale partners werken wij wereldwijd. Onze vestigingen zijn gesitueerd in 's-Hertogenbosch, Amsterdam, Eindhoven, Kerkdriel.

Onze juridische dienstverlening
Onze dienstverlening kan het beste worden omschreven als een juridische stafdienst voor uw onderneming. Binnen onze gedragsregels en ons beleid werken wij niet alleen voor U, maar streven er naar één te zijn met uw bedrijf. Wij willen uw bedrijf echt kennen en begrijpen waar het bedrijf heen wil, zodat wij ook pro actief kunnen handelen en adviseren. Op deze wijze krijgt U een juridische vraagbaak en een bedrijfsadviseur. Wij zijn daarbij uw Meesterknecht. Een mooie term uit de wielersport.

Ons beleid
Wij zijn van mening dat het recht in breder verband beschouwd moet worden. Onze medewerkers kijken samen met U verder dan de juridische kaders en hebben ook oog voor de strategische, commerciele, financiele en sociale aspecten van uw onderneming binnen het nationaal en internationaal kader. Continuïteit is het uitgangspunt.

Onze werkwijze 
Onze werkwijze laat zich omschrijven als betrouwbaar, loyaal en resultaatgericht. We zijn daarbij professionele en gedreven adviseurs die zorgen dat u optimaal kunt presteren.
Kwaliteit, loyaliteit, affiniteit, snelheid, bereikbaarheid en scherpte kenmerken volgens klanten onze stijl. Dit is mooi om te horen.

"Wij zijn uw Meesterknecht zodat U optimaal kunt presteren."
Copyright 2023 © Beleef Kerkdriel | Ondernemers Vereniging Maasdriel | Algemene voorwaarden | Contact